Митьо Очите взриви реанимацията в Бургас викат още полиция за подкрепление!

Желязков започнал да крещи и настоявал веднага да го закарат вкъщи

Митьо Очите взриви реанимацията в Бургас викат още полиция за подкрепление!

  1. Новини Варна
  2. Новини от България
  3. Общество
  4. Митьо Очите взриви реанимацията в Бургас викат още полиция за подкрепление!


1 (100%) 0 (0%)
Гласували: 1
Сподели публикацията в Facebook Сподели публикацията в Twitter Сподели публикацията в Google+ Сподели публикацията в LinkedIn

Митьо Очите помнел всичко от стрелбата в ресторант 4 you, тъй като мозъкът му не бил увреден, довериха запознати.


Несебърският Ал Капоне Димитър Желязков-Очите е вдигнал на крак всички служители в „Реанимацията” на МБАЛ-Бургас, съобщава flagman.bg. След събуждането си подземният бос бил упоен от силните медикаменти, с които е лекуван, но вчера се опомнил и веднага поискал да си отиде у дома.

Желязков започнал да крещи и настоявал веднага да го закарат вкъщи. Наложило се лекарите да повикат още един полицейски патрул, въпреки че денонощно пред отделението пазели двама униформени, а техен колега бдял в самата „Реанимация”. Медиците не смеели да вържат Желязков за леглото, каквато е практиката при подобни случаи.

Въпреки че вече няма пряка опасност за живота на подземния бос, той продължава да бъде при пациентите в най-тежко състояние, тъй като там можел да бъде опазен най-лесно при евентуално покушение. 

Той е минал профилактичен преглед на скенер, който показал доста добри резултати. Очите все още не може да се изправи на крака, но според лекари след чудотворното му възстановяване това можело да стане съвсем скоро.

Припомняме, че 43-годишният Желязков беше прострелян от Георги Иванчев и Радослав Димитров от бандата на Божидар Георгиев – Кравата на 8 юни в Слънчев бряг.

Коментари

Все още статията не е коментирана.


X

Последвайте ни във Facebook

Намерете ни във Facebook

За контакти с нас...