Илиана Раева: Абсурдно е да се говори за натиск

Дори смятам, че художествената гимнастика й е помагала да се чувства по-добре.

Илиана Раева: Абсурдно е да се говори за натиск

  1. Новини Варна
  2. Спортни новини
  3. Лека атлетика
  4. Илиана Раева: Абсурдно е да се говори за натиск


0 (0%) 0 (0%)
Гласували: 0
Сподели публикацията в Facebook Сподели публикацията в Twitter Сподели публикацията в Google+ Сподели публикацията в LinkedIn

Цвети се включи след Олимпиадата в Лондон, това е 4-а година на Цвети при такава подготовка


„Най-нормалното нещо е да съм най-запознатата с това какво се е случило с Цветелина,  как се е чувствала и работила, дали е била подлагана на натиск. Фактът, че този отбор работи осма година на изключително високо ниво - световни и европейски първенства, Олимпийски игри, за да се задържи един отбор толкова дълго, значи условията са направени така, че да се чувства добре".

Това коментира Илиана Раева пред Нова телевизия.

„Цвети се включи след Олимпиадата в Лондон, това е 4-а година на Цвети при такава подготовка. Толкова е абсурдно да се говори за натиск", добави тя.

Раева обясни, че не спортът и начинът, по който е работила Цветелина Стоянова, са причина да направи това:

„Дори смятам, че художествената гимнастика й е помагала да се чувства по-добре. Безумни са обвиненията, че е била извадена от състава. Кой е този треньор и кое е това ръководство, които ще извадят 2 дни преди Европейско първенство основен състезател и ще сложат резерва, която няма никакъв опит и не е била на нито едно състезание. Иска се съвсем елементарна логическа мисъл - може ли да се направи това?".

Според Раева най-близките хора до Цвети Стоянова - освен момичетата от ансамбъла, са приятелят й, с когото живее, нейната баба и брат й:

„И двамата са запознати с това, че тя беше в състояние, в което е по-разстроена и не желаеше да тренира. Тя не е била и притискана да участва в Рио. Тя каза, че иска да се откаже след Световната купа в София. След Световната купа в Испания поиска среща с мен и ми каза, че повече не иска да тренира. Имаше проведени разговори с нея да остане, но не и натиск".

ИГРАЙ С 30 ЕВРО БОНУС ОТ BETFAIR

Коментари

Все още статията не е коментирана.


X

Последвайте ни във Facebook

Намерете ни във Facebook

За контакти с нас...