Нешка Робева: Цвети сама отказа да замине с отбора

22-годишната Стоянова е в реанимацията на „Пирогов” с опасност за живота

Нешка Робева: Цвети сама отказа да замине с отбора

  1. Новини Варна
  2. Спортни новини
  3. Нешка Робева: Цвети сама отказа да замине с отбора






0 (0%) 0 (0%)
Гласували: 0
Сподели публикацията в Facebook Сподели публикацията в Twitter Сподели публикацията в Google+ Сподели публикацията в LinkedIn

Предпочитам здравето на детето, отколкото каквото и да е състезание, пък били думите на Илияна Раева


Преди няколко дни Цвети не се чувствала добре и е отказала да замине с отбора, обяви Нешка Робева, която хвърли светлина върху тежкия инцидент с гимнастичката от националния ни ансамбъл Цветелина Стоянова.

22-годишната Стоянова е в реанимацията на „Пирогов” с опасност за живота след падане от шестия етаж и продължителна операция, при която е бил отстранен далакът ѝ. Рано сутринта отборът ни замина за Израел, където ще вземе участие в Европейското първенство.

Отсъствието на Цвети на летището направи впечатление, но истинският шок дойде по-късно, когато стана ясно, че гимнастичката е била приета в Института по спешна помощ „Н.Й. Пирогов” след падане от шестия етаж.

Причините за инцидента остават неясни, но МВР потвърди, че при първоначалния оглед не са открити следи от насилие.

По думите на Нешка Робева преди заминаването на отбора Илияна Раева заявила, че „предпочита здравето на детето, отколкото каквото и да е състезание”, както и че след състезанието „ще се заеме с този проблем”, като се обърне към най-добрите лекари.

 

Снимка: БГНЕС

Новина на: БТВ

Коментари

Все още статията не е коментирана.


X

Последвайте ни във Facebook

Намерете ни във Facebook

За контакти с нас...